Σχετικά με το καταστημά μας | HxoStyle.com
Σχετικά με το καταστημά μας | HxoStyle.com

Καλώς ήρθατε στην HXOSTYLE! Ελπίζουμε ότι θα απολαύσετε την περιήγηση στην ιστοσελίδα μας. Εδώ θα βρείτε: ηχοσυστήματα αυτοκινήτων (ενισχυτές, ράδιο/mp3/usb, ηχεία, Sub), συναγερμούς auto/moto, συστήματα φωτισμού Xenonauto/motoGPSTracker. Δίνουμε μεγάλη προσοχή στην ποιότητα των προϊόντων μας. Προμηθευόμαστε από της μεγαλύτερες Ελληνικές αντιπροσωπίες του χώρου διασφαλίζοντας σας ποιότητα, εγγύηση και τιμές. Επίσης διαθέτουμε άριστα και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό το οποίο τοποθετεί τα προϊόντα που έχετε επιλέξει από εμάς ή απ’ όπου και αν το έχετε προμηθευτεί στο όχημα σας Υπηρεσίες. Μπορείτε να δείτε τον κατάλογο και τις τιμές μας online ή να επισκεφτείτε το κατάστημά μας. Τα προϊόντα αποστέλλονται με την Γενική Ταχυδρομική,  παραλαβή την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την παραγγελία. Δυνατότητα delivery της παραγγελίας εντός του λεκανοπέδιου Αττικής, παράδοση αυθημερόν σε μια με τρεις ώρες. 

Μείνετε ενημερωμένοι για τα τελευταία νέα στην ιστοσελίδα μας και μάθετε τις καλύτερες προσφορές και εκπτώσεις.

 

Είμαστε ένα κατάστημα που ιδρύθηκε το 1995 και δραστηριοποιείται στο χωρο του αυτοκινήτου και moto πουλώντας και τοποθετώντας συναγερμούς, ηχοσυστήματα,myltimediaxenon, μπαταρίες  και αξεσουάρ αυτών (Καλώδια, αντάπτορες κ.α.). Το οποίο αναγνωρίζεται καθημερινά για την ποιότητα, την επιλογή, την αξία και την ευκολία. Πουλάμε χονδρική και λιανική καθώς και τοποθετούμε όλα τα προϊόντα στην έδρα μας. Επίσης διαθέτουμε και αυτόν τον ισότοπο για online αγορές. Έχουμε επιλέξει προσεκτικά τους προμηθευτές μας για να σας προσφέρουμε τα καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Η ομάδα εξυπηρέτησης πελατών είναι πάντα εκεί για σας εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ειδικές ανάγκες. Διαθέτουμε άριστα και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό το οποίο τοποθετεί οποιοδήποτε προϊόν επιλέξετε στο όχημα σας απ’ όπου και αν το έχετε προμηθευτεί.

Διαθέτουμε τη μεγαλύτερη και ποιοτικότερη ποικιλία σε συστήματα xenon, συναγερμών, συστημάτων παρκαρίσματος, στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς με 2 χρόνια γραπτή εγγύηση αντιπροσωπείας, άριστης ποιότητας και τεχνολογίας με συνεχής αναβαθμίσεις των προϊόντων μας. Τροφοδοτούμε κάθετες μονάδες αντιπροσωπείας (Audi, Toyota, Skoda, Citroen, BMW κ.α.) άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, εικοσαετή εμπειρία, τεχνογνωσία και σαν κύριο μελήματα μας σας προτείνουμε το κατάλληλο προϊόν για το καλό τόσο το δικό σας, όσο και του αυτοκινήτου σας. Εμπιστευτείτε τους πραγματικά ειδικούς στον χώρο με αποδείξεις (κρατική άδεια άσκησης επαγγέλματος Δ/νση Συγκοινωνιών Αριθμός Αδείας 58-0321 17/04/1995). Η πολυετή εμπειρία μας και η τεχνογνωσίας μας πάντα στην διάθεση σας.

Дизайн :

HxoStyle

Xenon

Αντικλεπτικά

Bluetooth Car Kit

Parking Sensor

Multimedia

Radio CD MP3 USB Players

Ενισχυτές

Ηχεία Αυτοκινήτου

Καλώδια και Αξεσουάρ

Sub Woofer

Διάφορα Gadgets

Προσφορές

Αναζήτηση ανά όχημα

Μείνετε ενημερωμένοι για τα τελευταία νέα στην ιστοσελίδα μας και μάθετε τις καλύτερες προσφορές και εκπτώσεις